Reprezentacija BiH u nogometu će večeras odigrati drugu, odlučujuću utakmicu baraža za Evropsko prvenstvo u Francuskoj 2016. godine, a mjesto odigravanja meča je stadion Aviva u Dublinu.

S obzirom da mnogi nisu u mogućnosti otputovati na tekmu, pozivamo vas da budete dio odlične navijačke atmosfere u Peoplesu. Pored promotivnih cijena pića od prethodne noći: Karlovačko i Amstel po 2 KM, večeras se pridružuje i BAVARIA sa nevjerovatnom cijenom od 2 KM.

To nije SVE! Najsretnije ili najiskusnije goste ćemo nagraditi ulaznicama za Cinestar.

REZERVACIJE STOLA direktno u Peoplesu nešto ranije prije utakmice ili putem telefona: 060/359-9352 ili 060/359-2562

Vidimo se u 20:45 sati!

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.