Piše: Biscani.net

IDK Studio, ugledni IT studio iz Bihaća, obavijestio je javnost putem svog Facebook profila da su ostala samo dva slobodna mjesta za upis na IDK Akademiju. Ovaj program obuke predstavlja drugu IT akademiju na području Bihaća i pruža priliku svim zainteresiranim kandidatima da steknu znanje i vještine u području UI/UX dizajna, Frontend Developmenta i/ili Backend Developmenta.

IDK Akademija poziva sve kandidate, bez obzira na trenutni stepen stručne spreme, koji su motivirani da se educiraju i razvijaju u IT sektoru. Cilj ove akademije je pružiti priliku svim polaznicima da nauče i razvijaju se prema svojim interesima i ambicijama te da na kraju programa posjeduju snažno znanje u području dizajna i/ili razvoja.

S obzirom na ograničen broj mjesta, IDK Studio poziva sve zainteresirane da se brzo prijave kako bi osigurali svoje mjesto na ovom ekskluzivnom programu obuke. Početak programa predviđen je za oktobar 2023. godine. Više informacija i detalja o prijavi možete pronaći na službenoj web stranici IDK Akademije: https://akademija.idkstudio.com/.

Ovo je posljednja prilika za sve koji žele započeti svoju karijeru u IT sektoru ili unaprijediti svoje postojeće znanje. IDK Studio vam pruža priliku da steknete potrebne vještine i ostvarite uspješnu karijeru u svijetu informacijske tehnologije. Ne propustite ovu jedinstvenu priliku!

(Biscani.net)