Ismar Midžić, nakadašnji član Omladinske nogometne škole Jedinstvo Bihać, a sada nastupa u Omladinskoj fudbaskoj školu Željezničar Sarajevo, pod stručnim okom trenera Omera Joldića i ostalih trenera u timu.

Svoje prve korake kao osmogodišnjak načino je na stadionu Pod Borićima kod trenera rahmetli Safet Begatovića. U narednim godinama do odlaska u Sarajevo su ga uspješno trenirali i prenosili svoja znanja na ovog brzonogog lijevokrivnog napadača (igra dobro obe noge), nekad vrsni igrači sa sada treneri Elvis Mehadžić, Suad Samardžić, Ervin Smailagic, Selam Tulić i Halim Stupac.

U juniorima Željezničara trenutno nastupa šest reprezentativaca (četiri čak su u seniorskim pogonu), i raduje nas da naš sugrađanina Ismar ima zapažene minute u igru i što svakim danom sve više napreduje.

Omer Joldić je uvrstio našeg Bišćanina u vrlo jaku juniorsku konkurenciju te mu je omogućio mjesto na spisku putnika u Bugarsku gdje ekipa juniora Željezničar igra evropsku utakmicu Liga prvaka U-19 Y- Ligea, koja se igra u dana 27.09.2017 godine (srijeda) sa početkomu 15,00 sati, protiv Ludogoretsa renomirani bugarskog kluba.