Zvjezdani status nogometašima omogućava da budu sa nekoliko žena istovremeno, ako to sami žele. Za neke to i ne čudi, ali od “pravih porodičnih i odanih muškaraca” svakako se to ne očekuje… Brazilac je uvijek govorio da je neko ko je odan porodici, da vodi miran i povučen život, no čini se da je njemu kao i skoro svim njegovim zemljacima u krvi da rade stvari zbog kojih kasnije žale.

Supruga zvijezde Manchester Uniteda Casemira demantovala je optužbe da je njen suprug godinama imao tajnu vezu s djevojkom iz fabrike čokolade, iako su razni izvori u Brazilu objavili da je istovremeno nekadašnji veznjak Real Madrida imao tajnu ljubav s kojom se godinaam viđao.

Brojni mediji u njegovom rodnom Brazilu su nakon finala FA kupa između Manchester Uniteda i Manchester Cityja (1:2) u subotu počeli da pišu o nevjeri nogometaša. Priča se da se Casemiro godinama viđao sa brazilskom manekenkom Sinttyom Ramos, koja danas živi u Španiji.

Prije prelaska u Manchester United prije 10 mjeseci, u septembru 2022., Casermiro je boravio u Španiji i igrao za Real Madrid, gdje se navodno “spetljao” sa djevojkom koja inače radi u jednoj fabrici čokolade.

Rečeno je da su Casemiro i Ramos započeli tajnu vezu u avgustu 2016., a prekinuli 2022. Čak ju je on natjerao da napusti firmu čokolade obećavši joj da će je on uzdržavati od svog novca.

Navodno je djevojka pratila igrača na putovanjima u Španiji, kao i u Brazilu, a čak mu se, tvrdi se, pridružila i u Engleskoj kada je potpisao za United. Priča se da je veza prekinuta samo zbog Casemirove pretjerane ljubomore.

No nogometaševa supruga Anna Mariana Casemiro (33) demantovala je optužbe da joj je suprug bio nevjeran.

Ona je poručila novinarima u Brazilu da je “bolje da prvo provjerite dobro vaše izvore, a onda objavljujete takve stvari koje su, usput rečeno, lažne”.

Carlos Henrique Casimiro (31) postao je jedan od najskupljih igrača na svijetu kada je prešao u Manchester United za 70 miliona eura. Prethodno je igrao godinama za Real, a prije toga u Evropi je još nastupao za Porto.

S Annom je u braku gotovo 10 godina i par ima dvoje djece, sedmogodišnju Saru i Caioa od dvije godine.

Zvijezda se predstavlja kao porodični čovjek, a prije samo nekoliko sedmica na Instagramu je objavio slike rođendanske zabave svoje kćeri Sare na temu Barbie.

(sportsport.ba)