Bihać se sprema da prigrliti čaroliju jeseni i poziva sve zaljubljenike u prirodu i dobar provod da se pridruže ovogodišnjem festivalu “Jesen na Gelenderima.” Ovaj petodnevni događaj obećava čarobne trenutke, bogat muzički program, gastronomske užitke i izvanredno druženje u predivnom jesenjem okruženju.

Sezona jeseni donosi promjenu pejzaža i prelazak prirode u očaravajuće nijanse crvene, žute i narančaste boje, a “Jesen na Gelenderima” je prava prilika da se proslavi ova prekrasna transformacija.

Festival će trajati od 19. do 3. oktobra 2023. godine, pružajući posjetiteljima dovoljno vremena da se prepuste svim čarima koje jesen može ponuditi. Program festivala uključuje raznovrsne aktivnosti i događaje za sve uzraste, uključujući koncerte, umjetničke izložbe, kušanje lokalnih specijaliteta i mnogo više.

Najavljeni muzički program obećava nezaboravne trenutke uz različite izvođače i žanrove, koji će doprinijeti pozitivnoj atmosferi festivala. Također, razna gastro-iznenađenja osigurat će da se svi posjetitelji mogu počastiti ukusnim jelima i pićima.

“Jesen na Gelenderima” nije samo festival, već i prilika da se zajedno sa porodicom i prijateljima provede nezaboravno vrijeme u prirodi. Bihać će se pretvoriti u oazu jesenje čarolije, a svi su dobrodošli da se pridruže ovom slavlju sezone boja, muzike i druženja.

Ne propustite priliku da doživite sve čari jeseni u Bihaću i budete dio ovog izvanrednog festivala. Vidimo se na “Jeseni na Gelenderima”!

(Biscani.net)