Međunarodni maloprodajni danski lanac JYSK danas je u Bihaću otvorio vrata svoje u potpunosti preuređene trgovine. Riječ je o najnovijem konceptu kojeg odlikuje potpuno drugačiji, skandinavski stil uz koji će kupci imati inspirativniji doživljaj kupovine.

U novouređenoj JYSK trgovini kupci će moći lakše pronaći tražene proizvode, pa tako i proizvode iz nove kolekcije za uređenje interijera. Najnoviji asortiman vrhunskog namještaja s danskim potpisom uz mnogo dekoracija i zanimljivih detalja za dom očekuje kupce.

„U ovih 11 godina koliko JYSK posluje u BiH fokus nam je na preuređenju postojećih lokacija prema novom 3.0 konceptu ali jednako tako i  neprestano smo u potrazi za novim lokacijama. Trgovina u Bihaću, rasprostire se na 1000  m2 te zapošljava 7 djelatnika.

Stanovnicima Bihaća danas smo predstavili skandinavski  koncept uređenja i veseli nas činjenica da sve veći broj kupaca prepoznaje naše kvalitete i bira JYSK kao mjesto kupovine od proizvoda za spavanje  pa sve do proizvoda za opremanje enterijera i eksterijera“, izjavio je Elvis Skalić, District manager (Regionalni voditelj maloprodaje) u JYSK-u.

Osim posebnog načina izlaganja proizvoda, u novouređenoj trgovini naglasak je na osvjetljenju, nosivim elementima, drvenim podovima i velikoj preglednosti trgovine. Što se same ponude tiče ovim povodom JYSK je za građane pripremio brojne atraktivne ponude uz popuste do čak  75%.

I kako Elvis kaže:“ Naše uspješno poslovanje rezultat je ulaganja u nove lokacije ali i jednako tako i u kvalitet naših proizvoda dok asortiman prati svjetske trendove. Ne smijemo zaboraviti i na naše djelatnike koji kupca uvijek stavljaju na prvo mjesto i dočekuju ga sa vrhunskom uslugom“

Iako je za većinu maloprodaje 2021. bila izazovna, mnogi građani BiH odlučili su da kupuju u JYSK-u. Kako bi poboljšali kvalitet svakodnevnog života u svojim domovima, upustili su se u uređenja interijera ali i eksterijera.

Kao rezultat, JYSK BiH postigao je fantastične rezultate i rast prometa od preko 12%.

Pozitivan rezultat JYSK-a BiH dio je uspješne JYSK priče na globalnom nivou, koji posluje u više od 3.000 trgovina u 51 državi svjeta sa rekordnim rezultatom od 4,4 milijarde EUR ukupnog prometa.

Više informacija o JYSK-u možete pronaći na Facebook stranici te Instagram profilu, kao i na službenoj web stranici JYSK.ba.

(Biscani.net)