Sadržaj se nastavlja nakon oglasa

Piše: Biscani.net

Karate klub Bihać je sudjelovao na takmičenju KUP-u Unsko-sanskog kantona, predstavljajući se u kategorijama djece, kadeta, juniora i U21.

Pod vodstvom trenera Edina Muslića i Ervina Galića, članovi kluba ostvarili su impresivne rezultate koji su ih svrstali među najuspješnije učesnike.

Mladi članovi Karate kluba Bihać pokazali su izuzetno znanje i vještine, osvojivši ukupno 7 zlatnih, 2 srebrne i 16 brončanih medalja. Ovi sjajni pojedinačni uspjesi doveli su klub do trećeg mjesta u ukupnom poretku među 20 klubova koji su sudjelovali na takmičenju.

Trener Ervin Galić izrazio je zadovoljstvo postignutim rezultatima, ističući posvećenost i trud svih članova kluba. “Ovo je zaista izvanredan uspjeh za nas. Naši karatisti su pokazali jako dobru formu na ovom takmičenju. Svi smo ponosni na postignute rezultate, ali i motivirani za buduće izazove,” poručio je Galić za “BiscaniNET” portal.

Ovo takmičenje predstavlja samo početak sezone, a članovi Karate kluba Bihać s nestrpljenjem očekuju nadolazeća takmičenja gdje će imati priliku još jednom demonstrirati svoje sportske vještine i borilački duh.

(Biscani.net)