Piše: Biscani.net

Danas su košarkaši Gimnazije “Bihać” postigli značajan uspjeh osvojivši prvo mjesto na Gradskom takmičenju u košarci. Ovim rezultatom su osigurali mjesto na predstojećem kantonalnom takmičenju, koje će se održati 1. novembra 2023. godine.

Članovi tima i njihov predani profesor, gospodin Jasmin Budimlić, zaslužuju velike čestitke za svoj trud i posvećenost koju su uložili u pripremu za ovo takmičenje. Njihova pobjeda na Gradskom takmičenju svakako je odraz njihove izvanredne sportske vještine i timskog duha.

Ovo značajno dostignuće ne samo da će donijeti čast Gimnaziji “Bihać”, već će također predstavljati naš grad na kantonalnom nivou. Svi se nadamo da će tim Gimnazije postići i daljnji uspjeh na nadolazećem natjecanju i ponosno reprezentirati svoju školu.

Ponovno, čestitamo košarkašima Gimnazije “Bihać” na odličnom rezultatu i želimo im mnogo sreće i uspjeha u nadolazećim utakmicama!

JU Gimnazija “Bihać” druga na Gradskom takmičenju u malom nogometu

Uzbudljivo gradsko takmičenje u malom nogometu za srednjoškolce održano je 24. oktobra 2023. godine na terenu SRC “Stens” u Bihaću, a talentirani učenici iz Gimnazije Bihać ostvarili su izvanredan uspjeh osvajanjem drugog mjesta.

Ponosno čestitamo gimnazijalcima i njihovoj predanom profesorici Ameli Balić na odličnom sportskom postignuću!

(Biscani.net)