REAL MADRID je nakon jedanaesteraca u uzvratnoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka izbacio branitelje naslova Manchester City. Nakon 3:3 u Madridu i 1:1 u Manchesteru momčadi su poslije produžetka pucale jedanaesterce. Luka Modrić nije bio precizan za Real u prvoj seriji, dok svoje pokušaje za City nisu realizirali Bernardo Silva u drugoj i Mateo Kovačić u trećoj.

U junaka Realove pobjede prometnuo se Andrij Lunin, koji je u utakmici obranio šest udaraca Cityjevih igrača iz svog kaznenog prostora, a onda i dva spomenuta s bijele točke. Nakon susreta je izjavio da Real vježba jedanaesterce i da mu je “Luka Modrić pomogao savjetima” te da je “znao kamo će Kovačić pucati”. Pomogao mu je i Antonio Rüdiger.

Savjet

Zanimljiv trenutak uhvatile su kamere baš kod Luninove obrane Kovačićevog udarca. Prije no što će se hrvatski veznjak zaletjeti prema lopti, Realovi igrači na centru igrališta očekivali su njegov udarac. Rüdiger je stajao zagrljen s Lukom Modrićem. Prije Kovačićevog udarca pokazao je Luninu na koju stranu da se baci kod pokušaja Cityjevog hrvatskog veznjaka.

VIDEO: Arena Sport

Lunin je savjet poslušao i nakon Silvinog obranio i Kovačićev udarac. U tom se trenutku Modrić okrenuo prema Rüdigeru, prijateljski ga udario i stisnuo šaku. Rüdiger i Kovačić godinama su dijelili svlačionicu Chelseaja.

(index.hr)