POTRAGA za dvogodišnjom djevojčicom Dankom Ilić, koja je nestala prije točno sedam dana u Banjskom polju u Boru, i dalje traje. Policija neprestano češlja svaki pedalj mjesta na kojem je djevojčica posljednji put viđena, a jedan segment istrage usmjeren je i na snimku koju je srpski državljanin snimio u Beču, a na kojoj je djevojčica koja podsjeća na nestalu Danku.

Ivana Ilić, majka nestale djevojčice, prvi put od kada je Danka nestala dala je izjavu za portal Nova.rs. Ivana navodi da su suprug i ona zajedno, da se bore svaki dan da im se dijete što prije vrati kući, ali i da danima o njoj izlaze “brojne nebuloze”.

“Držimo se koliko možemo, samo da se Danka što prije pronađe. Čekamo da se sve ovo završi, nadamo se najboljem, a onda ćemo se suprug i ja oglasiti javno i odgovoriti na sve uvrede, prozivke, nebuloze. Zato se mi ne oglašavamo. Bole me sve te spekulacije, bacanje krivice na mene i supruga”, navodi Ivana.

“Moj telefon je bio na vještačenju, samo ću to reći. Da je tako, ja ne bih bila majka koja traži svoje dijete, moj status bi bio drugačiji. Samo da se Danka vrati živa i zdrava, a onda ćemo o svemu progovoriti”, kaže Ivana za Nova.rs.

Na pitanje je li pogledala snimku iz Beča, kaže da jest.

“Snimku sam pogledala, ali zbog tijeka istrage ne smijem komentirati. Policiji svaka čast, ljudi ne spavaju, danonoćno traže. Nadam se da ćemo što prije zagrliti naše dijete”, navodi majka nestale Danke.

“Nadam se da je Danka dobro, ne želim na drugu opciju ni pomisliti”, zaključuje Ivana.

(index.hr)