Najava “Zvezde Granda” za subotu: Faruk Pečenković sve oduševio sa pjesmom “To mi nije trebalo”

24h.ba
Ova gesta je najmanje što se moglo učiniti u znak zahvalnosti za sve što nam je pružila za života, a interpretacijom njene pjesme "To mi nije trebalo" želimo da se njene pjesme uvijek pjevaju i da je zauvijek s nama u mislima. Ona je to itekako zaslužila, rekao je Faruk za 24h.ba portal.

Emitiranje emisije 12. sezone “ZVEZDE GRANDA” u kojoj se pojavljuje naš sugrađanin i vokalni solista benda The Horoscope, Faruk Pečenković, očekujemo s netrpljenjem.

Najbolja zabava na ekranu koja je apsolutno porušila sve rekorde gledanost, vraća se u velikom stilu u subotu, 06.01.2018-te, u 20 sati na OBN televiziji, te na TV Prva u 21 h. Emisija “SPECIJAL” je večer poslije u istom terminu na OBN-u, a na TV Prva se emituje u popodnevnom terminu od 15:25 sati.

Kako je ova emisija snimana samo nekoliko dana poslije tužnog događaja za sve Bišćane, Farukov emotivni nastup je posvećen našoj prerano preminuloj sugrađanki, Bišćanki, prijateljici, kolegici, vili, sestri i šefici benda, Azri Kolaković, koju je šira javnost zapamtila po mnogobrojnim muzičkim hitovima i umjetničkom imenu Donna Ares.

Zahvaljujući njenom talentu, posvećenosti muzici, komponovanju, sviranju klavira, predivnom glasu i dokazanom lokalpatriotizmu, naš skromni, mali ali lijepi gradić je postao poznat u muzičkim krugovima i uopšte prepoznat svugdje u svijetu.

“Ova gesta je najmanje što se moglo učiniti u znak zahvalnosti za sve što nam je pružila za života, a interpretacijom njene pjesme “To mi nije trebalo” želimo da se njene pjesme uvijek pjevaju i da je zauvijek s nama u mislima. Ona je to itekako zaslužila.” – rekao je Faruk za 24h.ba portal.0

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...