Piše: Biscani.net

Austrijska kompanija Neuroth proširila je svoje usluge u Bosni i Hercegovini otvaranjem novog centra za sluh u Bihaću.

Ovaj centar pruža građanima Unsko-sanskog kantona pristup najnovijim tehnologijama slušnih aparata uz iste standarde kvaliteta kao u velikim evropskim gradovima poput Beča, Ženeve i Graza.

Centar nudi besplatnu provjeru sluha uz pomoć profesionalnih akustičara i najnovije opreme, uz korištenje audiometara u posebno dizajniranim zvučno izoliranim kabinama. Nakon testiranja, slušni aparati se besplatno prilagođavaju individualnim potrebama korisnika i nude se na probno nošenje do 14 dana.

Kako je to bilo na otvorenju centra, pogledajte u nastavku gdje vam donosimo video:

Austrijski brend Neuroth garantuje kvalitet svojih aparata s dvogodišnjom garancijom, redovnim održavanjem i servisom. Kupci imaju mogućnost odabira između modela u različitim cjenovnim kategorijama, prilagođenih različitim budžetima i potrebama.

“Svi koji žele provjeriti svoj sluh mogu zakazati besplatan test putem telefona ili online na www.neuroth.com. Radno vrijeme centra je svakog radnog dana od 8 do 16 sati,” istakao je predstavnik kompanije.

Neuroth, sa svojih više od 117 godina iskustva, predstavlja vodećeg austrijskog pružatelja usluga u području sluha i slušnih aparata. Grupa zapošljava preko 1.200 ljudi i posluje u 8 zemalja Europe s preko 270 slušnih centara. U Bosni i Hercegovini, Neuroth ima prisutnost u 6 gradova: Banja Luka, Mostar, Bijeljina, Sarajevo, Tuzla i sada i u Bihaću.

Neuroth slušni centar u Bihaću se nalazi u ulici Midžića Mahala 1 (preko puta autobusne stanice).

Za dodatne informacije posjetite www.neuroth.com.

(Biscani.net – tekst u sklopu projekta “Promocija lokalnih priča iz USK”)