Od nestanka dvogodišnje djevojčice u utorak popodne, u naselju Banjsko Polje kod Bora, na jugoistoku Srbije, u potragu je bilo uključeno više od 500 pripadnika MUP-a, dobrovoljaca…

Potraga za dvogodišnjom Dankom iz okolice Bora, na jugoistoku Srbije, čiji nestanak je prijavljen u utorak, ušla je u treći dan, a policija od jutra provodi operativni rad ispitujući susjede i sve osobe iz okruženja obitelji.

Kurir piše kako je policija uhitila troje ljudi iz BiH koji su na TikToku napravili snimku kao da je nestala djevojčica kod njih. Uhićeni su na području Hadžića.

– Federalna uprava policije postupajući po naredbi NCB Interpol Beograd poduzela je mjere i radnje iz svoje nadležnosti, a koje su rezultirale uhićenjem troje osoba na području Hadžića, Kanton Sarajevo. Za njih se sumnjalo da imaju saznanja o nestanku maloljetne djevojčice – piše N1.

Uhićene osobe tvrdile su kako znaju gdje je djevojčica i pritom tražile 50.000 KM za otkrivanje informacija.

Od nestanka dvogodišnje djevojčice u utorak popodne, u naselju Banjsko Polje kod Bora, na jugoistoku Srbije, u potragu je bilo uključeno više od 500 pripadnika MUP-a, uključujući i Žandarmeriju s psima tragačima. Angažirani su helikopteri, dronovi s termovizijskim kamerama, Gorska služba spašavanja, lovci, vatrogasci i volonteri.

(24sata.hr)