NK Jedinstvo: Para nema, igrača nema, infrastruktura oronula

mojusk.ba

Situacije pred početka prvenstva u NK Jedinstvo ne razlikuje se nešto posebno od posljednjih nekoliko sezona. Tim povodom čelni ljudi Jedinstva danas su organizirali press konferenciju na kojoj su iznijeli stvarne činjenice i podatke. Klub je u ovome trenutku dužan preko 230 hiljada maraka, igrački kadar ne zadovoljava, slobodno se može reći, ni znatno niže rangove takmičenja, infrastruktura je dotrajala i ne zadovoljavaljava ni minimum tehničkih uslova pa je to ono što je označeno kao prioritet.

Bez finansijiske inekcije od strane Gradske uprave, ali i podrške svih raspoloživih resursa u vidu trenera, bivših i sadašnjih nogometaša, navijača, simpatizera i svih oni koji žele i mogu pomoći teško je doći do konsolidacije kluba, ali prema danas rečenom vijerujemo da je to moguće.

Ipak, rekli bi, pred nama je još jedan turbulentan početak sezone, igrača za sada nema na vidiku, oni koji su dostupni i koji bi mogli obući dres Jedisntva, zbog dugova i potraživanja od prijašnjih sezona to ne žele, oni koji možda i žele kalkuliraju i traže bolju ponudu. Burnih je 15 dana pred nama i sa velikim zanimanjem pratićemo kako će se razvijati situacija oko NK Jedinstvo.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...