Klub prati situaciju, izvještavat ćemo vas o svemu. Pozivamo medije da poštuju igračev život i zdravlje, ali molimo navijače da mole za Ahmeda Refaata da bude živ i zdrav, napisali su iz kluba.

Povremeni egipatski reprezentativac Ahmed Refaat (30) i dalje se bori za život nakon što je na terenu doživio srčani udar. Medicinske su službe dale sve od sebe i spasile ga, a njegov se klub oglasio potresnim priopćenjem.

– Ahmedovo srce stalo je na nešto više od sat vremena, za to su ga vrijeme pokušali reanimirati, a nakon toga mu se brzina otkucaja srca postupno poboljšavala. Ipak, stanje mu i dalje nije stabilno. Klub prati situaciju, izvještavat ćemo vas o svemu. Pozivamo medije da poštuju igračev život i zdravlje, ali molimo navijače da mole za Ahmeda Refaata da bude živ i zdrav – napisali su iz Futurea.

Football - CAF Confederation Cup 2022/23 - Future v FAR Rabat - Al Salam Stadium - Cairo - Egypt

Cijelu je karijeru proveo u Egiptu, a u reprezentativnom dresu ima sedam nastupa uz dva gola. Debitirao je 2013. godine, a prije godinu i pol odigrao je posljednje utakmice za reprezentaciju.

(24sata.hr)