Turističke Priče TZ Bihać nastavljaju svoj put i namjenu, a druga ih je posjeta odvela do Resort Una Park, odmarališta u Ćukovima koje je svojim otvaranjem postalo neizostavan dio hotelske ponude grada Bihaća. Smješten u srcu Nacionalnog parka Una, plijeni ljepotom, idejom i filozofijom.

Solarne pumpe, sistem separacije otpadnih voda i podrška lokalnom stanovništvu kroz involviranje usluga unutar odmarališta, neke su od početnih ideja kojima se ovaj objekat već visoko pozicionirao na tržištu i u srcima, kako gostiju, tako i lokalnog stanovništva.

Ovakvi strateški, razumni i bliski pristupi prirodi i stanovništvu su samo od nekih koraka ka zdravijem i boljem turističkom okruženju.

U otvorenoj komunikaciji sa menadžerima odmarališta, prepoznata je njihova motivacija i energija za ulaganje u destinaciju i razvijanje sadržaja koji bi se odrazio na kvalitet posjete i Nacionalnom parku Una i gradu Bihaću.

Naredne nas godine već očekuju dodatna uzbuđenja, jer je u planu gradnja i uspostava apratmanskog naselja sa centarlnim bazenom i zimskim spa centrom.

“Zahvaljujemo se na gostoprimstvu, motivaciji, prenijetim preporukama i zajednički definisanim koracima za bolju destinaciju!” – poručuje TZ Bihać