“Zahvalni smo Addiko banci koja nam je izašla u susret i omogućila zamjenu starih računala, kako bismo unaprijedili naše redovne aktivnosti”, istaknula je dr Jasminka Ljubijankić.

Addiko banka je nastavila sa realizacijom projekata Addiko Cares. Dom zdravlja u Bihaću, u okviru projekta Addiko Cares posjetili su zaposlenici Addiko banke radi uručenja računala. Addiko volonteri su Domu zdravlja donirali dva nova računala koji će unaprijediti rad ove ustanove.

”Posao koji obavljaju zaposlenici Doma zdravlja je neizmjerno važan za našu zajednicu. Željeli smo im olakšati njihove svakodnevne radne usvjete kako bi se oni mogli posvetiti pacijentima i pružiti im što bolju uslugu”, istaknula je Bisera Zejćirović, voditeljica poslovnice Addiko banke u Bihaću i naglasila opredijeljenost Banke za podršku lokalnoj zajednici u kojoj djeluje.

“Zahvalni smo Addiko banci koja nam je izašla u susret i omogućila zamjenu starih računala, kako bismo unaprijedili naše redovne aktivnosti”, istaknula je dr Jasminka Ljubijankić, v.d. direktorica Doma zdravlja Bihać.

Addiko banka već treću godinu zaredom realizira projekt Addiko Cares, u okviru kojeg izdvaja značajna sredstva za podršku lokalnoj zajednici u kojoj djeluje kroz podršku radu obrazovnih i zdravstvenih institucija.