Mobilni telefon majke Danke Ilić poslat je na veštačenje nakon što je devojčica nestala. Nezvanični podaci ukazuju da je majka na dan uoči nestanka i na sam dan nestanka Danke obrisala mnogo poruka i poziva.

Prema nezvaničnim saznanjima iz istrage, veštačenje mobilnog telefona Ivane Ilić, pokazalo da je mnogo poruka i podataka o pozivima obrisano, piše Informer.

Na dan uoči nestanka i na sam dan nestanka Danke Ilić obrisano mnogo poruka i poziva iz telefona. To su utvrdili inspektori za visokotehnološki kriminal. Poruke i pozivi mogu da se obriši iz telefona, ali ostaju u bazi – rekao je izvor.
Kako se saznaje, majka je pred nestanak Danke Ilić, dete slikala tri puta iz različitih uglova.

Majka Danke Ilić četvrti put u policiji

Podsetimo, majka Danke Ilić, Ivana ponovo je danas u policijskoj stanici u Boru gde se saslušava na okolnosti nestale ćerke.

Prema našim informacijama policija sa njom prolazi kroz svaku informaciju koja stigne do policije u istrazi nestanka njene ćerke.

Kako nezvanično saznajemo, policiji je u poslednja 4 dana stiglo mnogo informacija kroz sistem “Pronađi me” i svaka ta informacija mora biti proverena u cilju pronalaska Danke Ilić.

Spasioci sa psom pretražuju teren

Dva Specijalistička tima za spasavanje iz ruševina iz Beograda i Novog Sada, Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova, noćas su stigli u Banjsko Polje i rano jutros započeli detaljnu pretragu terena oko kuće ispred koje je nestala Danka.

Kako javljaju reporteri “Blica”, ispred kuće gde je nestala devojčica jutros su bila parkirana dva kamiona, a ka njoj su prošla i dva policijska automobila beogradskih tablica.

(Informer, Kurir, Blic)