Radnici “Vodovoda” su uhapšeni od policije u Boru.

Policija u Boru uhapsila je radnike Javnog komunalnog preduzeća ”Vodovod” Bor Srđana Jankovića (50) iz sela Luka i Dejana Dragijevića (50) iz sela Zlot pod sumnjom da su ubili malu Danku Ilić(2).

Telegraf.rs je objavio njihove fotografije.

Kako saznaju, oni su jučer dovedeni u Banjsko Polje kako bi pokazali gdje su se otarasili tijela, koje još uvijek nije pronađeno.

Kako se navodi u nastavku, djevojčicu su udarili autom, tijelo stavili u službeno vozilo i bacili na deponiju. Njeno tijelo su, navodno, prekrili smećem.

Sumnja se da je djevojčica bila živa kad su je prekrili smećem, a oni pijani.

(avaz.ba)

Napomena: Ovaj tekst naknadno je korigovan zbog pogrešne naslovne fotografije.

Portal Biscani.net prenio je informaciju je 04.04.2024. tekst pod naslovom „OVO SU OSUMNJIČENI ZA UBISTVO MALE DANKE Policija jednog dovela na mjesto zločina, oglasio se i brat“, međutim u njemu je bila objavljena fotografija muškarca koji zapravo nema nikakve veze sa ovim zločinom.

Među fotografijama osumnjičenih našao se i muškarac u žutoj jakni, za kojeg se ispostavilo da ni na koji način nije povezan sa ovim slučajem.

Ovim povodom se i on oglasio u toku dana na Fejsbuku, uz napomenu da je riječ o nedužnom čoveku kog su mediji pogrešno predstavili kao osumnjičenog.

Portal Biscani.net se izvinjava muškarcu sa fotografije, njegovoj porodici, kao i čitaocima zbog izazvane zabune jer smo kompletnu informaciju sa fotografijom prenijeli sa srbijanskih medija, ali isto tako smo odmah pogrešnu fotografiju otklonili.