Piše: Biscani.net

Organizatori “Bihaćke novogodišnje 5ice” najavljuju otvaranje prijava za treće izdanje ovog trkačkog spektakla koji će se održati 24. decembra 2023. godine u samom centru grada.

Ova trka, koja je postala tradicija, privući će trkače i zaljubljenike u trčanje iz Bihaća i šire. Natjecatelji će se okupiti na Gradskom trgu u Bihaću u nedjelju, 24. decembra 2023. godine, s početkom u 11:00 sati.

Sudionici se pozivaju da se prijave putem online prijavnog LINK-a kako bi rezervirali svoje mjesto na stazi i osigurali svoje sudjelovanje. Organizatori obećavaju nezaboravan doživljaj, obilje trkačkog uzbuđenja i prigodnih aktivnosti koje će dodatno obogatiti ovu posebnu manifestaciju.

– “3. Bihaćka novogodišnja 5ica” obećava da će biti veća i bolja nego ikad. Radujemo se okupljanju trkačke zajednice i svim zaljubljenicima u trčanje”, izjavio je jedan od organizatora.

Ovo je izvrsna prilika za sve ljubitelje trčanja da se druže i pokažu svoju sportsku strast.

Prijave su već otvorene, stoga ne oklijevajte – prijavite se i budite dio trkačkog spektakla!

Link za prijave: https://gb3timing.com/dogadjaj/3-bihacka-novogodisnja-petica/?fbclid=IwAR0xbSPPkpNsxAxjKPaKgEDB0wnUmhDetiRdq97uvNvnUkvBOT9EIKz4cu8

(Biscani.net)