Ljubitelji pizza i dobre hrane imaju priliku da kušaju vrhunsku pizzu iz krušne peći. Premda pizzeria City spada među novije u Bihaću, kvalitetom usluge brzo je zadobila epitet jedne od najboljih.

Što se tiče same usluge ovog objekta, kvaliteta i ponude u to ne treba ni sumnjati, već odavno se vidi oduševljenje kod stalnih posjetitelja kojih je u sve većem broju.

Cilj poslovanja kolektiva “City” je udovoljiti svojim kupcima ekstra kvalitetnom hranom, po povoljnim cijenama i brzom dostavom. Svi njihovi proizvodi proizvedeni su po provjerenoj recepturi sa uvijek svježim sastojcima.

Vrhunska pizzu iz krušne peći koju možete kušati na adresi 502. Viteške brigade (kod Stensa) u ugodno uređenom enterijeru ili na vašoj kućnoj adresi na poziv putem telefona: 037 223 565 !

Želimo napomenuti da je proširena ponuda hrane sa roštilja, tjestenina i pizza. Više u nastavku u ponudi.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.