Sve više poznatih dama na društvenim mrežama hvali se isklesanim tijelom i zategnutom linijom.

Ovaj trend nije zaobišao ni naše dame, te vam donosimo sedam najzgodnijih dama koje na Instagramu svoje pratioce ostavljaju bez daha.

Jedna od zaštitnica zdravog života i treninga je svakako manekenka Amra Džeko koja bez obzira na dva poroda koja je imala u kratkom vremenskom periodu izgleda nikad bolje.

Manekenka Sarah Čerkez svoju vitku liniju duguje zdravoj ishrani i jogi koju svakodnevno prakticira.

Zeničanka Emina Hećimović s trenutnom adresom u Americi, uspješni je fitnes model, instruktorica i pobornica zdrave hrane. Zdrav način života njen je „must have“ i svakodnevica.

Sarajevska manekenka Ema Golijanin s adresom u Los Anđelesu, poznata je po tome da jako vodi računa o svom tijelu, zbog kojeg često nosi revije donjeg veša u Americi.

Banjalučanka Milena Tunguz svakodnevno objavljuje video snimke svojih napornih treninga kako bi briljirala na brojnim kastinzima i dobile velike kampanje.

Pjevačica Rialda jedna je od rijetkih pjevačica u našoj zemlji koja brine o svom izgledu, ali i kondiciji za brojne nastupe.

Manekenka Ana Marija Jurišić još je jedan primjer da se uporan trening i rad isplate.

Ova ljepotica poznata je po svojoj ustrajnosti, te je jedna od rijetkih koja nije posustala na putu dobre forme ali i izbalansirane ishrane.

(avaz.ba)