OD UTORKA nema malene Danke, dvogodišnje djevojčice koja je zadnji put viđena tog dana oko 13:45 u prigradskom naselju Banjsko polje, kod grada Bora, na istoku središnje Srbije.

Majka je ispričala kako je Danka nestala iz dvorišta obiteljske kuće dok je ona išla dati vode starijem djetetu. Roditelji su više puta ispitani na policiji i izuzet je mobitel majke. Majka je jučer opet pozvana u policiju, no, kako su priopćili, samo kako bi pomogla jer im stižu razne dojave. Otac nestale djevojčice prošao je poligrafsko testiranje.

Jučer je uhićen policajac iz Bora koji je pao na poligrafu te je utvrđeno da je odavao informacije is istrage. Pretraženi su i svi tuneli oko kuće, ništa nije nađeno.

Policija je jučer odvela Dankinu majku na mjesto gdje je djevojčica zadnji put viđena kako bi pokušali rekonstruirati sve što se dogodilo u tim trenucima. Srpski mediji objavili su snimku mjesta nestanka iz zraka.

Mjesto nestanka Danke snimljeno dronom
Policija odvela Dankinu majku na mjesto gdje je curica nestala

Ivana Ilić, majka nestale dvogodišnje devojčice Danke Ilić, neslužbeno doznaje Nova.rs, u pratnji policije jučer je bila na mjestu gde je djevojčica zadnji put viđena.

Kako navoidi Nova, policija je odvela majku na to mjesto kako bi im pokazala svaki korak i detalj od dana kada je djevojčica nestala u pokušaju da se rekonstuira njihovo kretanje. Majka je, javlja Blic, policiji ispričala i pokazala svaki detalj.

(index.hr)