U gastroenterološkoj ambulanti u poliklinici “Muminović”, pušten je u rad novi uređaj za video endoskopiju – GASTROSKOP.
Novi Olympus WM-NP3 savremeni gastroskop garantuje kvalitetan tretman pacijenata sa unaprijeđenom dijagnostikom s ciljem ranijeg otkrivanja karcinoma gornjeg digestivnog trakta, smanjenjem postotka smrtnosti od ove bolesti i poboljšanja kvaliteta života naših građana.

Gastroenterološka ambulanta poliklinike “Muminović” u toku jedne godine obavi preko 500 gastroeneteroloških pregleda, s ciljem podizanja svijesti građanima o redovnim pregledima i kontrolama.

Poliklinika Muminović je savremena medicinska ustanova koja nudi preko 100 aktivnih medicinskih usluga kombinirajući modernu i preciznu tehnologiju te stručan i iskusan ljekarski tim.

Ako imate tegobe, pitanja ili trebate savjet od stručnog lica, slobodno ih kontaktirajte!

Za dodatna pitanja, informacije i zakazivanje termina možete ih kontaktirati na brojeve telefona: + 387 37 229 780 ili +387 63 991 770 (Viber i Whatsapp)

Poliklinika “Muminović” se nalazi u ulici 5. korpusa br.1 u Bihaću, te za svoje pacijente obezbijeđen je i besplatan parking u krugu poliklinike.!

Možete ih posjetiti ili kontaktirati svaki radni dan od 07 do 19 sati!

Poručuju: U službi vašeg zdravlja – Poliklinika Muminović!

(Promo)