SRPSKI predsjednik Aleksandar Vučić objavio je da su dvije osobe priznale ubojstvo male Danke. Aleksandar Vučić objavio je da su uhićene dvije osobe.

Ključni podaci:

  • Zbog ubojstva male Danke Ilić uhićene dvije osobe
  • Osumnjičenici su radnici Javnog komunalnog poduzeća Vodovod
  • Vozilom su usmrtili Danku
  • Tijelo su stavili u gepek i odvezli na deponij
  • Policija objavila kako su osumnjičenici priznali krivnju
  • Pretražuje se deponij na kojem se navodno nalazi tijelo djevojčice
Traju pretrage polja kod kuće osumnjičenika i njegova koliba

Otac Srđana Jankovića, osumnjičenog za ubojstvo Danke Ilić, stigao je u pratnji pripadnika policije na mjesto gdje postoji šansa da bude pronađeno tijelo djevojčice.

Policija intenzivno pretražuje polja u selu Luka kod Bora, odakle je osumnjičeni za ubojstvo dvogodišnjakinje, a prekopavali su dvorište obitelji Janković nakon što se pojavila informacija da je Janković tijelo djevojčice prebacio u blizinu svoje kuće.

Pretražuje se i koliba obitelji Srđana Jankovića do koje je policiju odveo njegov otac. Radi se o nenaseljenom mjestu u blizini Luke odakle je osumnjičenik za ubojstvo malene Danke. Na terenu je velik broj policajaca.

Sumnja se na to da se jedan od dvojice vratio na deponij dok je trajala potraga i premijestio tijelo

“Odveli su nas na mjesto na deponiju gdje su ostavili tijelo, ali imamo informaciju da se jedan od njih vratio i prebacio ga na drugu lokaciju. Ne možemo im vjerovati jer prebacuju krivicu jedan na drugog”, rekao je ministar.

(index.hr)