Ne zna svatko ili nema vremena pripremiti ukusnu hranu, a želite da budete zadovoljni i siti, brzo i profesionalno usluženi i sve to po odličnim cijenama, onda je restoran Belvedere Vaš pravi izbor.

Iz udobnosti Vaše kuće naručite ukusne specijalitete i za tren su kod Vas. Restoran Belvedere je beskompromisan kada je u pitanju Vaše zadovoljstvo a naše vrhunsko osoblje se trudi da u Vašoj kući ili na poslu osjetite neodoljive ukuse jela koji su pripremljeni sa ljubavlju.

U ponudi se nalaze pice, paste, roštilji, sendviči sve svježe i vruće, a minimalni iznos za dostavu je 10,00KM.

Hranu možete naručiti putem kontakt telefona – 037/220/157, radnim danima od 08:00-22:00H i nedeljom od 10:00H do 22:00H.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.