U jednom trenu bilo je romantično. Udvarao mi se, kazala je Viktroria.

Ruska manekenka i voditeljica Viktoria Odintcova (26) progovorila je o svom ljubavnu životu i raskrinkala mnoge poznate face.

Kaže kako ju je prvak u Formuli 1 Luis Hamilton (Lewis Hamilton) „ganjao“ nakon što je prekinuo s pop zvijezdom Nikol Šerzinger (Nicole Scherzinger). Jedno kratko vrijeme bili su u romantičnoj vezi, a sad su samo prijatelji.

– U jednom trenu bilo je romantično. Udvarao mi se. No, ta je veza evoluirala u prijateljstvo. Ja živim u Rusiji, a on ne. Postali smo prijatelji koji si mogu slati poruke i čestitati praznike – ispričala je Viktoria za ruske medije.

Djevojci iz BiH i Ronaldo lajka slike: “Ne znam kako me je našao, ali zakasnio je”
Ivana Macanović među rijetkima koje prati CR na Instagramu.

Rijetki sretnici imaju tu mogućnost da ih na društvenim mrežama prati ponajbolji nogometaš današnjice i ponajveća sportska zvijezda na planeti Cristiano Ronaldo.

Portugalac je zapratio tek 450 ljudi, a na tom popisu je i nekoliko osoba koje su privukle pozornost, barem medija u Srbiji koji su ustanovili da ne prati nijednog srbijanskog nogometaša, ali prati dvoje “srbijanskih” sportista, s tim da je jedan od njih zapravo Ivana iz BiH.

I nije neko iznenađenje što “prati” Novaka Đokovića kao najboljeg tenisera na svijetu, ali Ivana Macanović…

Radi se o atletičarki i fitnes instruktorki koja je jako popularna na društvenim mrežama, a spona između nje i Ronalda mogli bi biti mnogi sponzori koji sponzorišu i jedno i drugo.

Ona se takmičila u Bosni i Hercegovini kao član AK Banjaluka u sprinterskim disciplinama na 60, 100, 200 i 400 metara, a na pomenutoj socijalnoj mreži je prati preko 113.000 ljudi.

“Vjerujte mi, to je za mene tajna. Ne poznajem Ronalda, ne znam kako me je našao na Instagramu ni zašto mi lajka slike. Ništa ne znam, i ja sam bila potpuno iznenađena. Imam dečka, Ronaldo je zakasnio”, izjavila je tada Ivana.

“Da, moje fotografije kao da govore da želim da me neko j**e”
Priznanje atraktivne golferke.

Atraktivna američka golferka Paige Spiranac izaziva ogromnu pažnju svjetskih medija.

Ova 27-godišnjakinja važi za jednu od najatraktivnijih sportistkinja svijeta, a redovne se trudi da svoje pratioce na društvenim mrežama počasti ‘vrućim’ fotografijama.Paige se ne libi ni skinuti sve sa sebe, a svjesna je da njene fotografije rasplamsavaju mušku maštu..“Da, moje fotografije kao da su govorile da želim da me neko j**e. Zato su mi vjerovatno mnogi momci slali poruke u stilu, hej želiš li se j****i”, otvoreno je Paige govorila u jednom podcastu.Ipak, ističe da joj je žao što je ostavila takav utisak i da je ona zapravo dobra djevojka.

“Ja sam tako dobra djevojka i ne znam zašto svi misle da samo izazivam i pozivan na seks”, istakla je ona.sportsport.ba