Iza nas je godina puna izazova i neizvijesnosti, a naročito brige za zdravlje nas i naših najmilijih. Kako je zbog pandemije COVID-19 otežan pristup javnom zdravstvu, mnogi građani sa hroničnim, ali i oni sa akutnim zdravstenim problemima, susreću se sa poteškoćama dobivanja blagovremenog medicinskog tretmana.

Prema predviđanjima stručnjaka, poboljšanje stanja i rasterećenje zdravstvenog sistema još uvijek nije u bliskog budućnosti, a liječenje u privatnim zdravstvenim ustanovama mnogima nije pristupačno.

Novom kampanjom “Misli živimo bolje zajedno”, UNIQA Osiguranje želi pružiti svim klijentima veći osjećaj sigurnosti u nastupajućoj godini, te je shodno tome prilagodila i obogatila i svoju paletu proizvoda. Uz UNIQA Dobrovoljno zdravstveno osiguanje, klijentima se omogućuju vrhunske usluge liječenja bez dugotrajnog čekanja u najboljim privatnim ordinacijama i poliklinikama širom Bosne i Hercegovine, a usluge su dostupne već od 6 KM mjesečno.

100% pokriće svih troškova liječenja uz UNIQA VITAL Premium

Uz postojeću ponudu, od oktobra 2020. program je obogaćen i za novi UNIQA VITAL Premium paket uz kojeg klijenti imaju 100% pokriće svih troškova nastalih prilikom dijagnosticiranja i liječenja u privatnim zdravstvenim ustanovama širom Bosne i Hercegovine. Ukupno pokriće troškova iznosi čak do 10.000 KM. Pored navedenih pregleda, UNIQA preuzima i troškove za hitne stomatološke intervencije usljed nezgode, kao i troškove za lijekove.

Klijenti koji zaključe jednu od polisa UNIQA Dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja do 20.12.2020., na poklon dobijaju i test na COVID-19, koji je iskoristiv do 30.06.2021., a dodatan popust od 20% na zaključenje polise se ostvaruje prilikom online kupovine.

Sve informacije o polisama Dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja dostupne su putem besplatnog telefona 080 02 02 51 ili na web stranici Društva www.uniqa.ba.

Misli, živimo bolje zajedno – Misli UNIQA.