Vaši omiljeni blago gazirani voćni sokovi postali su još prirodniji, elegantniji i održiviji.

Napravljeni od 100% prirodnih sastojaka: agruma dozrelih pod mediteranskim suncem Italije, pažljivo odabranih kako bi vam pružili jedinstven i osvježavajući okus.

Sanpellegrino Grupa na tržište je lansirala Naturali liniju proizvoda – potpuno novo ruho za cjelokupan asortiman blago gaziranih voćnih sokova. Naturali linija temelji se na obnovi postojeće formule proizvodnje kako bi se držali 100% prirodnih sastojaka. Prelazak sa standardne limenke na elegantnu slim limenku, te promjena dizajna iste. Dugoročna strategija Sanpellegrino Grupe je da sva ambalaža u kojoj se roba plasira na tržište bude iz recikliranih izvora te da se ambalaža može 100% reciklirati što je i učinjeno sa sekundarnim pakiranjem – prelazak sa folije na reciklirani karton.
Za razliku od stare limenke, sa nove limenke uklonjena je zaštitna folija, a sve s ciljem smanjenja prekomjernog pakiranja i zagađenja okoliša.

Postojeći asortiman Sanpellegrino limenki proširili smo novim okusom – Sanpellegrino ŠIPAK/NAR & NARANČA. Sočne na suncu dozrele naranče u kombinaciji sa šipkom/narom daju savršenu ravnotežu za izniman, lagan i senzacionalan okus.

Zahvaljujući Naturali liniji, ljubitelji Sanpellegrino blago gaziranih voćnih sokova sada mogu uživati u identičnom okusu kod kuće u parku ili omiljenom lokalu.

(Promo)