Pobjednički voz polako ali sigurno se pomiče prema 07. oktobru kada će građani po svemu sudeći i onom viđenom u predizbornim sastancima, skupovima i tribinama biti odlučni da promijene ovo stanje na bolje. Oni građani koji smatraju stanje u državi i društvu neka ne izlaze na izbore ili neka glasaju za vladajuće strukture, oni koji nisu zadovoljni stanjem kakvo je dana, oni će glasati za promjene.

Promjena i alternativa u Krajini je koalicija A SDA – POMAK i građani svojim prisustvom na svojevrsnim tribinama i skupovima to pokazuju, na kojima razgovaraju sa kandidatima za parlamente sva tri nivoa vlasti ove koalicije.

Tako je protekle noći mještani MZ Koprivna i Gnjilavac Cazin razgovorali (grado)načelnicima i kandidatima koalicije “ASDA & PoMAK – Zajedno”.

“Oni čitav protekli mandat ponižavaju muslimane i bošnjački narod, a pred izbore bi da nas vrate i u rat ako treba, samo da zadrže vlast. Izgleda da nisu dovoljno nakrali i prošvercali u ratu na Hadžinom potoku i Tržačkim raštelima pa bi opet, ponestalo im sredstava izgleda”, rekao je gradonačelnik Bihaća Šuhret Fazlić. Negovo i obraćanja Nermina Ogresševića, Zikrije Durakovića i ostalih kandodata pogledajte u video prilogu.

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2F149813122393541%2Fvideos%2F265149984121750%2F&show_text=0&width=560″ width=”560″ height=”315″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowTransparency=”true” allowFullScreen=”true”></iframe>