Pozivamo vas 09.januara 2016 godine na SKYDANCE 5-TH edition higher level..Prvi Skydance u novoj godini…naime u goste nam dolazi niko drugi nego jedan i jedini Toni Juranovic.
Ovaj izvodjac koji nam dolazi iz susjedne Hrvatske tocnije iz Dalmacije slovi za jednog od pionira regionalne elektronske scene,,koji je mix-pult dijelio sa imenima poput: BUTCH-a,PIRUPA,OXIA,NOIR,SOLOMUN,MARKO NASTIC,TERRY FRANCIS i mnogi drugi..Radio u vecini klubova sirom Balkana i sire.

Obecava ludu noc punu dobrih vibracija,zvuka i plesa…Uz Tonija i Soundkeepers ekipu,tu su nam i go go plesacice da upotpune subotnju vecer

Toni Juranovic
Inis
Denis Drazic
Killa Tequilla

GO GO DANCERS DANCE SHOW

START 22:00

SKYDANCE5_PLAKAT

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.