Radi se o motociklistu iz Klisa koji je vozio Hondu CBR 600 koprivničkih oznaka i dosad je deset puta kažnjavan zbog kršenja prometnih propisa, triput jer je vozio pijan! I on je poginuo u nesreći.

Strašna tragedija u Kaštel Sućurcu u subotu. Mlada majka (32) poginula je u sudaru s motociklistom (29). U autu je s majkom bilo i dijete i ono je teško ozlijeđeno. U nesreći je poginuo i motociklist, a kako piše Slobodna Dalmacija, radi se o motociklistu iz Klisa koji je vozio Hondu CBR 600 koprivničkih oznaka i dosad je deset puta kažnjavan zbog kršenja prometnih propisa! I to sedam puta jer je vozio prebrzo i triput jer je vozio pijan.

U subotu u 17.45 sati vozio je od Trogira prema Splitu i prošao je kroz crveno svjetlo između dva zaustavljena vozila na semaforu. U tom trenutku naletio je na automobil Audi A4 u kojem je bila 32-godišnjakinja i trogodišnje dijete u automobilskoj sjedalici.

Njoj je bilo upaljeno zeleno svjetlo. Motocikl i Audi su se zapalili. Dijete su izvukli iz auta, nesretnoj ženi nije bilo spasa.

Pogledaj VIDEO!

(24sata.hr)