GUMA M Banja Luka, generalni uvoznik već preko 25 godina RENAULT, NISSAN I DACIA vozila, a od nedavno i MG vozila, poziva vas da se pridružite uzbudljivoj avanturi u svijetu automobila! Kao jedan od predvodnika na tržištu uvijek nudi više za vaš novac.

Fantastične cijene novih vozila Renault, Nissan, Dacia i MG!

MG ZS auto koji osvaja Evropu je odličan, prostran, gradski SUV sa 7 godina fabričke garancije, potpuno opremljen za samo 35.500 KM do registracije  –  zvuči odlično a još bolje i izgleda!

Dođite i iskoristite GUMA M proljetnu AKCIJU i za sve druge modele vozila RenaultNissanDacia i MG gdje nudimo popuste i do 7.000 KM!

– Moto GUMA M je da i obuću prije kupnje probate, pa smo za vas pripremili sve naše najatraktivnije modele u DEMO izvedbi kako bi ih bez naknade i bez obveze mogli probati i uvjeriti se u udobnost, kvalitetu i ponudu koja je bez malih skrivenih slova, ističe Miloš Jugović, prodajni savjetnik u GUMA M Banja Luka.

Neka tvoj sadašnji auto bude učešće za kupnju novoga ili rabljenog vozila! Kako to?

Dovezite svoj automobil bez obzira koje je marke u GUMA M Banja Luka i zamijenite ga uz nadoplatu za potpuno novi Renault, Nissan, Dacia ili MG automobil ili izaberi noviji iz programa GUMA M rabljenih vozila s garancijom.

– Naša provjerena rabljena vozila imaju garanciju od 12 mjeseci! Bez potrebe za dodatnim ulaganjima. GUMA M standard rabljenih vozila pored dubinskog pranja i vanjskog „šminkanja“ podrazumijeva da naša vozila imaju urađene sve servise i 100% urednu istoriju tako da nemate nikakvih ulaganja nakon kupnje. To će vam stajati i u garancijskoj knjižici koju dobijete nakon kupnje uz poklon naravno, riječi su Đorđa Timarca, voditelja prodaje rabljenih vozila u GUMA M centru Banja Luka.

U svakom trenutku GUMA M na svom bogatom lageru imamo više od 200 rabljenih vozila s garancijom, te više od 250 novih Renault, Nissan, Dacia i MG vozila dostupna za isporuku odmah!

– Vi samo izaberete vozilo po želji iz naše ponude, a dok vi popijete kaficu mi će da procijenimo Vaše sadašnje vozilo. Dogovorit ćemo iznos za nadoplatu s kojim ćete biti zadovoljni. Svu potrebnu papirologiju mi će da završimo za Vas, zaključuju prodajni savjetnici.

Proljeće nosi i dodatne pogodnosti u GUMA M Banja Luka!

Da bi vaše iskustvo bilo još bolje, pripremili smo posebne poklon vaučere za kupovinu guma i besplatan pregled vozila u sklopu procjene vozila za sve vas koji nas planirati posjetiti ovih dana!

Posjetite već danas GUMA M centar u Banja Luci!

Uz web gdje imate svu ponudu vozila s lagera kako novih tako i rabljenih a nalazi se OVDJE, posjetite nas u našem salonu u Banjaluci na adresi Bilećka b.b. ili pozovite na telefon jednog od naših prodajnih savjetnika Miloš Jugović – 066 583 759, Dragan Malbašić – 066 209 028, Đorđe Timarac – 065 409 323.

Za posjetitelje uvijek nudimo i nešto više! Vidimo se u GUMA M Banja Luka!