U Centru za edukaciju i istraživanja “Nahla” Bihać u okviru “Dana otvorenih vrata 2017.” održani su brojni zanimljivi sadržaji za djecu i odrasle

krajina.ba
Ovo je samo jedan od niza projekata koji su uspješno realizovani u Nahli.

Posjetitelji su mogli da aktivno učestvuju u nizu zabavno-edukativnog programa za djecu među kojima su se posebno istaknule predstava “Čarobnjak iz Oza” /pozorište “Mali princ“, radionica “Vila čitalica” (čitanje priča), “Oboji me veselo” (facepainting), te radionica “Šta mogu ručicama” koja je bila namijenjena djeci uzrasta od 4 do 5 godina.

Za odrasli dio populacije priređeni su demo časovi kreativnih radionica, tribina o zdravom i aktivnom životu koju su održale fitnes trenerice Nahle, te radionica “Psihologija uspjeha” koju je vodila dr. sc. Vildana Aziraj Smajić. Tokom cijelog dana posjetitelji su imali priliku probati slatko-slane delicije iz sire lepeze ponude “Prodajnog bazara hrane”.
Sredstvima od kupovine hrane CEI Nahla će ženama iz ranjivih kategorija (samohrane majke, žene žrtve nasilja, nezaposlene žene…) omogućiti besplatne edukativne programe.


0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...