Piše: Biscani.net

Učenici Osnovne škole JU “Harmani II” iz Bihaća sudjelovali su danas u posebnim radionicama koje su priređene za njih na Ekonomskom fakultetu Bihać, obilježavajući tako Svjetski dan štednje. Ovo je već druga godina za redom kako su učenici ove škole dio ovih edukativnih događanja.

Radionice su osmišljene kako bi djeci približile pojmove ekonomije i financija na pristupačan način, te ih potaknule na razmišljanje o važnosti štednje. Ekonomski fakultet Bihać ovim aktivnostima želi ukazati na značaj obrazovanja za društveni razvoj, te promicati financijsku pismenost već u ranim godinama.

Današnju radionicu su vodili studenti IV godine studijskog programa Računovodstvo i revizija (smjer RiR), uz podršku asistentice Irnese Kujundžić. Učenici su s oduševljenjem sudjelovali u interaktivnim aktivnostima koje su ih potaknule na razmišljanje o važnosti štednje, upravljanju financijama te osnovnim ekonomskim konceptima.

Ekonomski fakultet Bihać izražava zahvalnost direktorici, nastavnicima, roditeljima učenika te svojoj asistentici Irnesi Kujundžić na podršci i suradnji koja je omogućila uspješno provođenje ove edukativne inicijative. Svi zajedno pridonose obrazovanju budućih generacija i razvoju društva.

(Biscani.net)