Piše: Biscani.net

Unimatrix, firma iz Bihaća, je jedna od vodećih firmi u području fiskalizacije u cijeloj Bosni i Hercegovini, sudjelovala je na prestižnom događaju Config Partner Day, koji je održan u Mostaru 6. oktobra 2023. godine. Ovaj događaj, posvećen partnerima i zajednici koja podržava jednostavna i učinkovita rješenja za fiskalizaciju, privukao je značajnu pažnju i postao prilika za Unimatrix da pokaže svoju posvećenost izvrsnosti.

Config d.o.o., partnerska firma Unimatrixa, bila je organizator ovog uspješnog događaja, a suradnja između ove dvije firme posebno se istaknula. Unimatrix je već poznat po svom kontinuiranom radu na unaprjeđenju i pružanju sveobuhvatnih usluga fiskalizacije, a ovaj događaj potvrdio je njihovu predanost tom cilju.

Događaj Config Partner Day privukao je brojne partnere i stručnjake iz područja fiskalizacije i omogućio razmjenu znanja i iskustava. Tijekom događaja, Unimatrix je nagrađen certifikatom za izvrsnost u poslovanju, što je još jedan dokaz kvalitete i predanosti firme.

Unimatrix želi izraziti zahvalnost organizatorima na pozivu da sudjeluju na ovom značajnom događaju. Odlična organizacija, pozitivna atmosfera i uspješna suradnja istaknuli su Config Partner Day kao ključni događaj u području fiskalizacije. Unimatrix nastavlja s radom na unaprjeđenju svojih usluga i ostaje jedan od lidera u pružanju rješenja za fiskalizaciju u Bosni i Hercegovini.

(Biscani.net)