Za sve zaljubljenike u zimske radosti, predstavljamo vam savršeno mjesto za bijeli odmor na planini Vlašić – Pansion Čarolija! Sa impozantnom nadmorskom visinom od 1943 metra, Vlašić se uzdiže kao vrhunska destinacija za skijanje, opuštajuće šetnje i uživanje u predivnom ambijentu snijega.

Smješten na vrhu Vlašića, Pansion Čarolija pruža nezaboravan zimski doživljaj na samo 5 metara od ski staze. Vlašić nudi čak 14 kilometara ski staza sa 6 ski liftova. Bez obzira na iskustvo, tu su i škole skijanja te “baby” ski liftovi za početnike, dok će napredni skijaši uživati u uzbuđenju staze Markovac. Posebno nezaboravno iskustvo čeka vas tokom noćnog skijanja uz osvjetljene staze, uz dodatnih 50% popusta na ski opremu za goste Pansiona Čarolija!

Nakon dana na snijegu, Pansion Čarolija pruža mir i udobnost pored kamina ili u sobama opremljenim centralnim grijanjem i novim krevetima. Raznovrsne opcije smještaja uključuju dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne sobe sa vlastitim kupatilom. Besplatan parking je dostupan ispred objekta, čineći vaš boravak još ugodnijim.

Ljubitelji gastro turizma imat će priliku uživati u lokalnim specijalitetima poput domaćeg Vlašićkog sira i uštipaka u restoranu Pansiona Čarolija.

Najavjujemo otvaranje zimske sezone 2023/24. na Vlašiću uz XII ŠANKANJE, gdje će nastupiti regionalne estradne zvijezde:

  • 15.12.2023. – HALID BEŠLIĆ
  • 16.12.2023. – LEPA BRENA

Za sve informacije i rezervacije, kontaktirajte direktno Pansion Čarolija na tel. br.: +38765861018 ili putem e-maila: deumicemirpd@gmail.com. Posjetite i booking profil Pansiona Čarolija: https://bit.ly/pansion-carolija 

Dođite na Vlašić i doživite zimovanje kao pravu Čaroliju!