15. oktobra u 14:30 sati na portalu Biscani.net pogledajte intervju sa ovogodišnjim kandidatima za gradonačelnika Bihaća. Razgovarali smo sa aktuelnim gradonačelnikom Bihaća, Šuhretom Fazlićem o proteklom mandatu, ali i sa Emdžadom Galijaševićem, Mirsadom Kečanovićem, Samirom Muminovićem, Zekerijahom Alagićem i Kemalom Hrnjićem o programima rada koje će ponuditi za dobrobit grada, aktuelnoj vlasti i razlozima da budu izabrani.

S druge strane, kandidati Hajrudin Havić i Sej Ramić nisu ovoga puta našli vremena za razgovor o ovim temama.

Intervju sa šest kandidata za gradonačelnika Bihaća na ovogodišnjim lokalnim izborima pogledajte u petak, 16. oktobra od 14:30 sati na portalu Biscani.net.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.