Nakon što je u sinoćnjem incidentu u njegovom klubu sedmero ljudi završilo s opeklinama, a od toga jedna djevojka na Intenzivnoj njezi, vlasnik ‘Monaca’ odlučio je prekinuti s radom.

Istina je da zatvaram. Ljudske žrtve nemaju cijenu. Trenutno se tako osjećam da mislim da je to jedino ispravno. Nisam stupio u kontakt s ozlijeđenima, nisam dobio nikakvu službenu informaciju pa ne znam kako su. Policija je noćas još očevid obavila. Ja ću zatvoriti. Prostor nije moj, izlazim iz prostora, više tu ne mislim raditi niti voditi klub. Nije zatvaranje na tjedan ili dva, stvarno zatvaram, rekao nam je vlasnik disco kluba Monaco Gordan Fancev.

– Dragi prijatelji i gosti, Ovim putem želimo izraziti iskreno žaljenje zbog nemilog događaja koji se noćas dogodio u prostoru Disco cluba Monaco. Oštećenima i ozlijeđenima želimo što brzi i bezbolniji oporavak 😔, nastalu štetu na osobnim stvarima svih oštećenih ćemo podmiriti (molimo Vas da nam se javite na broj 097/6322-600 ili putem društvenih mreža), a svim oštećenima kojima je potrebna bilo kakva pomoć stojimo na raspolaganju sa svime što možemo učiniti. Nažalost ne možemo promijeniti i utjecati na to da se incident dogodio, ali možemo izraziti žaljenje i pokušati ispraviti barem ono što je ispravljivo – napisao je Fancev na Facebooku nakon incidenta u klubu.

Ozlijeđeno je ukupno sedmero mladih, iz karlovačke bolnice rekli su nam da su teško ozlijeđene dvije 22-godišnje djevojke. Doktorica Ivana Kovačić, ravnateljica karlovačke bolnice potvrdila nam da je ozlijeđeno ukupno sedmero mladih, a dvoje teško.
– One su zadržane na liječenju, riječ je o dvije ženske osobe 2002. godište. Jedna od te dvije osobe je na intenzivnoj. Opekline su na preko 20 posto površine tijela – rekla nam je Kovačić.

Dodala je i da je petero osoba pušteno kući. Riječ je, kako ravnateljica kaže, o lakim tjelesnim ozljedama.

– Riječ je o opeklinama i jedna osoba ima porezanu ruku – kaže ravnateljica.

(24sata.hr)