Cilj ove akcije jeste bio da obezbjedimo hranu onima kojima je to najpotrebnije, a broj korisnika Merhameta je 282 građana.

Vijeće učenika Katoličkog školskog centra “Ivan Pavao ll” organiziralo je humanitarnu akciju prikupljanja prehrambenih artikala koje su donirali Merhametu u Bihaću.

Cilj ove akcije jeste bio da obezbjedimo hranu onima kojima je to najpotrebnije, a broj korisnika Merhameta je 282 građana. Ovu akciju smo uspješno realizirali uz pomoć naše koordinatorice vijeća, profesorice Almine Kozlice, i naravno, naših učenika i profesora koji su po ko zna koji put pokazali svoju humanost i solidarnost te se odazvali ovoj akciji. Ovim putem se želimo zahvaliti svima koji su bili dijelom ove akcije uz nadu da ćemo i ubuduće uspješno pomagati onima kojima je naša pomoć potrebna, kažu iz vijeća za BISCANI.NET portal.

Draganović Fikret, predstavnik Merhameta u Bihaću za Biscani.net:

“Danas je poseban dan za mene i korisnike Merhameta jer smo dobili poziv vrijednih članova Vijeća učenika koji su humanitarnom akcijom prikupili veliku količinu prehrambenih sredstava. Merhamet trenutno ima 282 korisnika i oni svaki dan dobiju jedan topli obrok. Ova pomoć je jako važna i pomoći će nam da prebrodimo ova teška vremena. Zahvaljujemo se Vijeću učenika Katoličkog školskog centra “Ivan Pavao II” i svima koji su im pomogli da ova akcija bude sto uspješnija.”

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.