Pozivamo pet mladih i kreativnih pojedinaca s talentima u fotografiji, videoprodukciji i pisanju tekstova da se priključe našem uzbuđujućem projektu “Promocija lokalnih priča iz gradova Unsko-sanskog kantona”.

U suradnji s “Lookman film“, ekipa portala “Biscani.net” će predvoditi ovaj projekt. Glavni cilj nam je istražiti i promovirati različite nepoznate priče iz Unsko-sanskog kantona putem video materijala, fotografija i tekstova.

Pozivamo sve mlade i strastvene influencere da se pridruže našem timu i svojim talentima u fotografiji, videoprodukciji, pisanju tekstova ili čak voditeljskim vještinama doprinesu ovoj uzbudljivoj ideji.

Ovdje su važni datumi:

Rok za prijavu: 15. oktobar 2023.
Prvi inicijalni sastanak u Bihaću: 29. oktobra 2023.
Trajanje projekta: od decembra 2023. do aprila 2024.

Svi zainteresirani pozvani su da se prijave i pošalju svoje pismo motivacije na e-mail adresu: kreativnitim@biscani.net

Nakon odabira pet mladih i kreativnih pojedinaca iz Unsko-sanskog kantona, održat ćemo sastanak u Bihaću kako bismo vas detaljnije upoznali s projektom.

Osigurali smo budžet za projektnu realizaciju, koristeći i vlastite resurse i sredstva iz različitih izvora sufinansiranja, kako bismo osigurali financijsku naknadu za svakog člana tima koji sudjeluje u projektu.

Pridružite nam se i zajedno ćemo stvarati inspirativni sadržaj!