U Zagrebu je održan Internacionalni kickboxing kup CROATIA OPEN na kojem je nastupilo 613 takmičara iz osam država, a na kojem je učešće uzeo i KBS „FAVORIT BH“ iz Bihaća  sa četiri takmičara u disciplini Low Kick.

Ema Bajrić je osvojila bronzanu medalju, a na putu do finala zaustavila je aktuelna Svijetska prvakinja AnaMarija Čvrk iz Hrvatske. Ema je na svom prvom međunarodnom turniru u ravnopravnom meču sa šampionkom svijeta pokazala da može parirati najboljima te se već može naslutiti da će 15-ogodišnja Bišćanka biti još jedna u nizu uspješnih boraca kluba borilačkih sportova FAVORIT BH iz Bihaća.

Amra Okugić, Rasim Alunović i Dževad Ramić su izborili finale i skoro identično  u jakim  mečevima su sve troje izgubili na bodove od Hrvatskih reprezentativaca, a u Bihać su donijeli srebrena odličja. U kvalifikacijama se posebno istakao Rasim Alunović koji je digao na noge publiku u dvorani „Sutinska vrela“ pobjedom nad Alenom Merićem iz Trnja (HR).

Sa osvojenom bronzom i tri srebra KBS „FAVORIT BH“ je u ukupnom plasmanu od 30 klubova zauzeo 7. mjesto što je još jedna potvrda da mali kolektiv iz Bihaća visoko kotira u regiji kada su u pitanju najteže (tvrde) discipline kickboxinga.