Zašto je veliko interesovanje za radionicu „Kako aplicirati na EU grantove“?

Nakon uspješno održanih radionica u Sarajevu i Mostaru, preduzetnici u Bihaću imaće priliku da se upoznaju sa benefitima koje EU projekti nude. S tim ciljem, u Startup studiju Bihać, 9. juna, sa početkom u 17.30 časova, predavanje „Kako aplicirati na EU grantove“ će održati Božana Ćorda, Founder i CEO agencije B Office.

Nova kampanja Evropske unije „Povezani kroz dobro“ ima za cilj da približi stanovništvu mogućnosti koje nude njihovi projekti, a ova radionica je samo jedan segment cjelokupne ideje. „Kako aplicirati na EU grantove“ baviće se pomenutom temom kroz perspektivu Božane Ćorde, preduzetnice koja je pokrenula i u nekoliko navrata unaprijedila svoje poslovanje dobijanjem finansijske i stručne podrške od Evropske unije.

Kako je izgledao sam proces apliciranja? Koliko je bilo potrebno vremena da se napiše projekat? Na koji način je njenom poslovanju doprinijela finansijska, a na koji stručna podrška? Na ova, ali i na druga važna pitanja odgovoriće direktorka kompanije B Office, koja sada broji više od 70 klijenata.

Posjetioci radionice u Bihaću imaće priliku da otklone sve nedoumice koje se tiču projekata Evropske unije namijenjenih preduzetnicima, kao i da se upoznaju sa mogućnostima koje oni nude.

Zbog ograničenog broja mjesta, potrebno je popuniti jednostavan formular na linku https://bit.ly/3td8Lex , putem kojeg ćete osigurati svoje prisustvo.