Otvorena preuređena dm prodavnica u TC Bingo

Sponzorirano

Lider na drogerijskom tržištu BiH, kompanija dm, u Bihaću je danas otvorila preuređenu dm prodavnicu na staroj lokaciji, u Tržnom centru Bingo. Jedinstveni doživljaj kupovine sada je unaprijeđen osvježenjem enterijera uz dodatnu rasvjetu.

„Moderan ambijent naših prodajnih objekata uvijek nastojimo unaprijediti dodatnim investiranjem u održavanje i preuređenje, kako bi našim posjetiteljima osigurali ugodne trenutke boravka, izbora i kupovine u dm prodavnicama“, izjavila je Dragana Erceg, regionalna menadžerica dm-a.

Povodom otvorenja prodavnice uređene prema najvišim standardima, dm je pripremio i posebne pogodnosti za svoje kupce te im je u naredna tri dana, od 13.4. do 15.4., na ukupan iznos kupovine osigurao popust od 15%. Svi zainteresovani kupci pozvani su da učestvuju i u nagradnoj igri koja traje do 20.4. te tako okušaju svoju sreću u osvajanju vrijednih nagrada, kao što su mašina za pranje suđa, multimikser i 10 dm poklon kartica u vrijednosti po 25 KM.

Pored sniženja odabranih proizvoda, za svaku kupovinu preko 20 KM odrasli su sticali pravo učešća u igri „kolo sreće“, dok su se, u cjelodnevnoj zabavi, najmlađi družili sa klaunom i uživali u brojnim animacijama poput oslikavanja lica i druženja s maskotama iz crtanih filmova.

Radno vrijeme ove dm prodavnice ostaje nepromijenjeno: od ponedjeljka do subote od 10 do 21 sat, nedjeljom od 10 do 20 sati.


0

Anketa

Koju aplikaciju za dopisivanje najčešće koristite?

Pogledaj rezultat

Loading ... Loading ...