Ovi ljudi su talentirani i dobri glumci, ali čitavu karijeru proveli su igrajući jedan tip uloge te zbog toga nikad nisu bili cijenjeni koliko zaslužuju.


Jennifer Lopez – Jennifer je definitivno multitalentirana, ali uvijek igra isti tip ranjive sanjarke u jako, jako lošim filmovima.


Rob Schneider – Čovjek je zapravo beskrajno talentiran, ali uloge su mu toliko snažno iskarikirane da ga nitko nikada ne može shvatiti ozbiljno. Ni njega ni njegovu glumu.


Cara Delevingne – Cara ima samo jednu glumačku “facu” – ne-ekspresivnu.


Christian Slater – Čovjek koji je trebao imati puno bolju karijeru ako se gleda čisti talent. Jednostavno uvijek uspije pronaći ulogu u kojoj nema ništa upečatljivo i pamtljivo.


Jennifer Love Hewitt – Jennifer je talentirana glumica s jednim problemom – praktički svaki film u kojem je glumila je bio loš.


Charlie Day – Omiljen je, simpatičan, ali svaka uloga mu je klišej u kojem se pretjerano karikira. Kao da mu u ugovoru stoji da mora biti komedijaš u svakom filmu.


Scott Eastwood – Od tate je naslijedio fizički izgled, ali za razliku od njega uvijek je u sporednoj ulozi, nikad glavnoj.


Kevin James – Šašavi debeljko, nezreli sredovječni muškarac. Uvijek isti u svakom filmu.


January Jones – Talentirana glumica koja se specijalizirala za likove bez ikakvih emocija. A gluma bez emocija znači samo jednu stvar – neupečatljivu karijeru.


David Arquette – Imao je odličan start karijere u Vrisku, a nakon toga nastavio je niz uvijek istih uloga – pomalo nespretan i šašav tip kojeg se nitko ne sjeća kad film završi.


(index.hr)