Screenshot: TikTok

DRUŠTVENIM mrežama širi se snimka razgovora između djevojke i tipa koji je pokušao sjesti pored nje u praznom autobusu.

Snimka njihove rasprave postala je viralni hit nakon što je objavljena na TikToku gdje je pregledana 4.3 milijuna puta, a ljudi hvale djevojku zbog načina na koji se suočila s njim.

Video započinje tako što mu djevojka govori da je njegovo ponašanje “čudno” jer odbija prihvatiti da je u krivu.

Neugodan razgovor

“Doslovno si odlučio sjediti tik do mene u praznom autobusu, to je čudno. Ni ne poznajemo se”, kaže mu, očito frustrirana njegovim nedostatkom razumijevanja. Umjesto da se odmakne, tip ne odustaje i postavlja joj pitanje zašto je čudno sjediti pokraj potpunog stranca.

“Ne dolazim u autobus kako bih počela izlaziti s nekim”, oštro mu odgovara i dodaje: “U autobusu sam da bih stigla od A do B. Ne dolazim kako bih počela razgovarati s… “, no tip se tada razljutio i počeo joj govoriti da “začepi”.

Tiktokeri na strani djevojke

Nakon što je snimka postala viralna, tiktokeri su pohvalili djevojku koja se branila.

“Ona je u pravu. Ne prisiljavaš na razgovor nekoga tko očito želi da ga se ostavi na miru”, napisao je jedan tiktoker, a drugi se složio: “Ipak je u pravu, prazan autobus, a ti dolaziš sjesti do mene… Zašto?!”

@ceowally Who goes and sits next to a woman whos on her own seated on a empty bus? THE AUDACITY 😂 #fyp #ukbus ♬ original sound – Wally🧑🏽‍🎄

(index.hr)