U najgorim trenutcima u našem životu može biti teško vidjeti pozitivnu Božju viziju za naš život.

Zamislite kako se skrhano osjećala 18-godišnja trudna Hannah Mongie kada je otkrila da je trudna i da će dijete morati odgajati sama.

Kaden, njezin partner i otac nerođenog djeteta je preminuo u snu zbog problema sa srcem.

Hannah je bila trudna samo 8 tjedana, a odjednom je bila sama, uplašena i bez nade za svoju budućnost i budućnost djeteta koje je nosila u utrobi.

Znala je da nije spremna odgajati svog sina Taggarta sama, no u isto je vrijeme on bio jedini dio Kadena koji joj je ostao.

Nije se ni mogla nadati čudu, koje je bilo posvojenje, prije nego je upoznala Brada i Emily March.

U istom je trenu osjetila neopisiv mir koji je došao sa saznanjem da će najbolje biti da Taggarta povjeriti Bradu i Emily.

Prije nego je dijete dala na posvajanje Hannah je snimila dirljivu poruku koja otkriva drugu stranu svih osjećaja koje osoba proživljava kada odluči dati svoje dijete na posvajanje.

To nije čin kukavičluka, nego je za njega potrebna neopisiva hrabrost – Hannahin video to najbolje oslikava.

„Nadam se da će svi oni koji pogledaju ovu snimku dobiti novu perspektivu o tome kroz što majka prolazi kada se odluči dati svoje dijete na posvajanje“, Hannah je napisala na YouTube-u, „To je daleko od sebičnog djela. To je definicija ljubavi. Voljeti nekoga u tolikoj mjeri da ste spremni žrtvovati svoju sreću za njih.“



(novizivot.net)