ASA OSIGURANJE uvodi na tržište nove proizvode dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja

Biscani.net
Kontinuirani razvoj kompanije je osnova poslovanja ASA Osiguranja. Trudimo se da našim klijentima obezbjedimo najbolju moguću uslugu uz široku lepezu proizvoda. S tim u skladu je i plasman novih proizvoda čiji je glavni cilj da omogući našim klijentima lakšu brigu o vlastitom zdravlju.

Riječ je o pet novih paketa dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja: Medic Basic, Medic Standard, Medic Plus, Medic Elite i Medic Premium. Paketi su kreirani tako da svi klijenti mogu izabrati upravo onaj koji najviše odgovara njihovim potrebama. Neovisno o tome koji paket odaberete dobićete veliku podršku u brizi i čuvanju onoga što nam je svima najbitnije – zdravlja. To postižemo putem mreže naših partnerskih zdravstvenih ustanova koje vam obezbjeđuju kvalitetnu i brzu uslugu, te provjerene stručnjake, naravno uz brzo i jednostavno ugovaranje termina pregleda bez nepotrebnog čekanja u redovima.

Više informacija o paketima i načinima zaključenja polica možete pronaći klikom OVDJE!

„Uvijek smo poslovali kao društveno odgovorna domaća kompanija pa smo i sada, slijedeći te principe, kreirali proizvode na način da smo imali u vidu potrebe naše zajednice. Novi proizvod, dobrovoljno zdravstveno osiguranje je u potpuno prilagođen potrebama naših klijenata. Kada ovome dodamo posebne uslove koje ćemo obezbjediti našim klijentima u okviru poliklinika zdravstvene ustanove Eurofarm, također jedne od članica ASA/Prevent Grupacije sigurni smo da da ćemo u cjelosti zadovoljiti potrebe naših klijenata, te time ostvariti svoju misiju.“ – istakao je Feđa Morankić Predsjednik Uprave ASA Osiguranja.

Plasmanom ovih proizvoda ASA Osiguranje se etablira kao kvalitetna i stabilna domaća kompanija koja teži razvoju i očuvanju ne same sebe i svog poslovanja nego i svog okruženja.

„S obzirom na vrijeme u kojem živimo i socioekonomske prilike koje nas okružuju smatramo da je ljudima potrebno skrenuti pažnju na brigu o zdravlju i svima učiniti što pristupačnijom kvalitetnu zdravstvenu uslugu.“ – zaključio je g. Morankić.0

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...