Jedan od strateških infrastrukturnih projekata gradske uprave Bihaća, Projekt izgradnje mreže za odvodnju oborinskih i fekalnih voda u ovoj godini privodi se kraju u bihaćkim mjesnim zajednicama Bakšaiš i Hatinac. Do sada je asfaltiran značajan broj lokalnih ulica u obje mjesne zajednice a proteklih dana završeno je asfaltiranje preko 650 metara lokalnih ulica u MZ Hatinac. Završetak radova danas je zajedno sa mještanima i članovima Savjeta MZ Hatinac, obišao i mr.sci.Emdžad Galijašević, gradonačelnik Bihaća.

“Hvala mještani Hatinca na strpljenju i razumijevanju jer je ovaj projekat izuzetno zahtjevan,ali evo idemo korak po korak i završavamo ulice u Kraljama, Bakšaišu i Hatincu i dobijamo ulice koje imaju kanalizaciju, te novu elektro i telekom instalaciju. Ovaj projekat je od strateške važnosti za grad Bihać i evo nakon početka radova u Jezero-Privilici uskoro kreću radovi u Ružici i tamo ćemo od izvođača tražiti da radove okonča prije zime “- kazao je gradonačelnik Galijašević.

Asfaltirane ulice u MZ Hatinac u sklopu projekta KFW – izjava …Asfaltirane ulice u MZ Hatinac u sklopu projekta KFW – izjava gradonačelnika mr.sci. Emdžada Galijaševića

Posted by biscani.NET on Monday, 18 May 2015

Asfaltiranje ulica u MZ Hatinac u sklopu projekta KFW (2)

Asfaltiranje ulica u MZ Hatinac u sklopu projekta KFW (10)

Asfaltiranje ulica u MZ Hatinac u sklopu projekta KFW (48)

/BISCANI.NET