Jeziva snimka bebe koja je puzala s kolnika na prometnu ulicu pojavila se prošlog tjedna u Argentini i brzo postao viralna.

Potencijalna tragedija je, hvala Bogu, izbjegnuta u posljednjem trenutku kada je jedan prolaznik dotrčao i sklonio je s ceste.

Drama se odigrala prošle srijede na izlazu iz jednog trgovačkog centra u Buenos Airesu, nakon što je majka djevojčicu na nekoliko minuta izgubila iz vida.

Na njenu sreću u blizini se našao junak ove priče Bonifacio koji je za medije opisao kako je spasao radoznalu bebu.

– Nisam mogao da “dođem sebi” kada sam video bebu kako prelazi ulicu, nešto što mi nikada u životu nije palo na pamet – rekao je on.

Muškarac, koji ima prodavaonicu u okolici, prošao je tuda svojim vozilom, vidio bebu i odlučio stati kako bi upozorio drugog vozača koji je umalo pregazio djevojčicu jer je išao velikom brzinom.

Čovjek je očajnički trčao pokupiti bebu

Na šokantnoj snimci se vidi kako Bonifacio očajnički trči pokupiti bebu, dok zaustavlja automobile i odnosi je u naručju.

Prema podacima iz policijske istrage, djevojčica je kći žene koja također radi u obližnjoj prodavaonici i, prema riječima spasitelja, ostavljala bi odškrinuta ulazna vrata, što je beba ovaj put iskoristila kako bi otpuzala van.

Kada je Bonifacio djevojčicu predao ženi, ona nije ni bila svjesna da je nije bilo. Beba je vjerojatno puzala nekoliko metara, prije nego što je bilo tko uočio.

– Moralo je biti ovako, to je sudbina. Htio sam parkirati svoj kamion nekoliko metara dalje, ali sam otišao tamo jer je bilo više prostora. Da sam ipak došao tamo 30 sekundi ranije, pregazio bih je – kazao je Bonifacio.

Hvala Bogu da je naišao njezin “anđeo čuvar” koji joj je spasio život!(novizivot.net)